R.M. Heino on Ducatin kanssa mukana I love Me – messuilla. 

 

Moottoripyöräily – paras parisuhdeinvestointi ja investointi omaan hyvinvointiin

Investointi omaan hyvinvointiin – Tutkimuksen mukaan moottoripyörällä ajaminen lievittää stressiä ja parantaa keskittymiskykyä. HarleyDavidson ja UCLA:n neurotieteen ja ihmisen käyttäytymisen instituutti tutkivat yhdessä moottoripyöräilyyn liittyviä terveyshyötyjä. Tutkimus paljasti että moottoripyörällä ajon aikana stressitaso laski 28%.

Paras parisuhdeinvestointi – On myös selvää että yhdessä harrastaminen parantaa parisuhteen laatua. Tähän moottoripyöräily on omiaan. Siinä istutaan lähekkäin ja ollaan sataprosenttisesti läsnä. Ajaessa voidaan olla hiljaa tai käydä syvällisiä keskusteluja, kypäräpuhelimen avulla. Kaikki yhdessä kokien ja toisiinsa saumattomasti luottaen. Reissun suunnitteleminen tai ”äkkilähdöt” Porvooseen kahville voivat parhaimmillaan olla juuri se mauste, mikä saa parisuhteen tuntumaan jännittävältä ja niin ainutlaatuiselta kuin sen on tarkoitus ollakin.

Messuilla arvomme:

  1. Ducatimoottoripyörän käyttöön viikonlopuksi, kuskilla tai ilman
  2. Twist Be:ltä laadukkaan Bybin ihonhoitotuotepaketin

Nähdään I love me- messuilla 2019.

//iloveme.messukeskus.com

Löydät meidät: pe 18.10. Pohjoiselta sisäänkäynniltä ennen kassoja la ja su 2 krs. Lasigalleria